5 flotte caps til sommeren

07 juni 2022 Marie Pedersen

advertorial

Kasketter og caps har siden 1800-tallet været båret af mange mænd, og senere hen også kvinder, i forbindelse med både sport, fritid og arbejde. Er du i tvivl om du kan bære at gå med hat, kasket eller cap? Læs med her, og få et par tips til, hvilken du skal bære til sommer for at stjæle det afslappede amerikanske rapper-look, eller det stilede Peaky Blinders-look.

Flexfit – Baseball Original

Denne typiske kasket med bøjet skygge fås i et væld af forskellige farver. Den har en behagelig pasform, og kan bæres sammen med mange forskellige outfits. 

New Era Snapback

New Era snapback caps har den klassiske lige skygge, som man bl.a. kender fra amerikanske rappere. Disse caps er desuden ikoniske inden for hiphop-kulturen, og kan f.eks. bæres sammen med et afslappet sæt tøj, for at tilføje noget personligt til outfittet.

caps

Army cap

En army cap er, som navnet antyder, en cap som bliver båret af militæret, bl.a. i USA. De fås bl.a. i denim-stof i forskellige farver, og kan styles på mange forskellige måder. En army cap adskiller sig en smule fra traditionelle kasketter og caps, men ikke desto mindre kan den tilføje et unikt udtryk til dit outfit.

Sixpence

Er du klar til stilede sommeroutfits på stranden med en øl i hånden? Vil du sætte prikken over i’et og tilføje et ekstra stilet element, bør du uden tvivl anskaffe dig en sixpence. Denne bløde hat med lille skygge fås i mange forskellige farver, og vil højst sandsynligt få dig til at føle dig som én der kunne være taget ud af Peaky Blinders.

New Era Utility 9Forty

Denne kasket fra New Era er stilet og fås i neutrale farver. Størrelsen kan indstilles så den passer til dig, den er af høj kvalitet og kan bæres til både hverdag og til lidt finere arrangementer. 

Flere Nyheder