Billige måder at gøre badeværelset til den perfekte hjemme-spa

28 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Badeværelset er et af de vigtigste rum i dit hjem. Det skal være rent, men det skal også være hyggeligt, særligt når det er blevet din tur til at holde den næste tøseaften! Der er vel næsten ikke nogen bedre idé end at invitere veninderne på spahygge hjemme hos dig! Hvis du ikke ved, hvordan du skal gøre dit badeværelse klar til denne oplevelse, så læs med og bliv inspireret.

 

image

 

Belysningen skal være helt rigtig

For det første er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige belysning. I skal have tøseaften og derfor skal der ikke være skarpt lys. I skal have en belysning, der gør det hyggeligt og her er vores bedste bud stearinlys. Du kan købe en helt masse stearinlys og placere dem rundt omkring inde på dit badeværelse. Du skal først tænde dem, lige når dine veninder er ankommet og der er ingen tvivl om, at de vil synes, at det er hyggeligt.

Du kan desuden placere nogle duftlys heriblandt, der får hele dit badeværelse til at dufte fantastisk og som giver en følelse af spa-stemning.

Hav badekarret klar

Det er selvfølgelig fuldstændig essentielt, at dit badekar er klar til tøseaften. Dette kan du sagtens forberede inden de kommer ved at finde alle jeres yndlings dufte frem, som kan komme i vandet. Du kan desuden stille en bakke henover badekarret, hvorpå du placerer jeres yndlings snacks. Du kan også sagtens begynde at fylde badekarret med vand før de kommer, da det alligevel altid er for varmt i starten.

Hvis dit badekar er ved at være gammelt og slidt og trænger til en kærlig hånd, kan du overveje at reparere det inden jeres tøseaften. Du kan hyre en professionel til at give det en re-emaljering. Resultatet er et næsten nyt og skinnende badekar. Vil du vide mere, kan du søge på ‘badekar reparation’ og læse om dine muligheder.

Flere Nyheder