Få byens bedste klipning og hårbehandling

20 december 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Trænger de slidte lokker til en studsning – eller er du i markedet efter en helt ny farve eller frisure? Så bør du gribe knoglen og bestille tid hos en frisør. Og her kan du med fordel vælge en lokal en af slagsen.

Den bedste herreklip og dameklip i København hos KANT Hair By Lulu og Jerris

Uanset om du er mand eller kvinde kan du få den mest kompetente klipning eller farvning hos den Københavnsk baserede frisør salon KANT Hair By Lulu og Jerris.

Hos KANT Hair By Lulu og Jerris finder du udelukkende dygtige og erfarne frisører som altid bestræber sig på at give kunderne den bedste oplevelse og en behandling med et flot og holdbart resultat. Den hyggelige og professionelt indrette frisør salon har sin beliggenhed i Skindergade i det indre København, og er således nem at komme til.

image

Grøn klip og behandling hos KANT Hair By Lulu og Jerris

Når du vælger KANT Hair By Lulu og Jerris som din frisør i København foretager du samtidig et grønt valg. KANT Hair By Lulu og Jerris er nemlig en såkaldt grøn frisør hvilket betyder at der i forbindelse med hår behandlinger udelukkende anvendes økologiske produkter fremstillet på grundlag af naturlige ingredienser og under bæredygtige forhold. Ingen af de anvendte produkter indeholder således problematiske stoffer i forbindelse med for eksempel kunstig farve eller parfume som kan give anledning til allergi eller irritation.

Du kan således trygt sætte dig i frisør stolen hos KANT Hair By Lulu og Jerris uden at skulle bekymre dig om allergi fremkaldende eller hormon forstyrrende stoffer i pleje produkterne. Og det oven i købet med god samvittighed over for klima og miljø.

Hvis du ønsker at booke en tid til frisør behandling hos KANT Hair By Lulu og Jerris kan du gøre dette via hjemmesiden hairbykant.com

Flere Nyheder