Få hjælp at valg af indvendige døre

28 januar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Skal du have nye indvendige døre er det vigtigt at du får valgt rigtigt. For det er døre du skal se og bruge de næste mange år. Derfor kan du med fordel få råd og vejledning, så du er sikker på at du får valgt rigtigt. Både i forhold til udseende, men også i forhold til kvalitet og sidst men ikke mindst, lyd.

Får du valgt de forkerte døre kan du ende med at skulle lytte til en hel del mere støj, end hvis du havde valgt døre som har en lyddæmpende effekt. Døre som er massive eller kompakte anbefales til rum, hvor der som regel er en del støj, som badeværelset, bryggers og sidst men ikke mindst børneværelserne. Har det ingen betydning kan du rolig vælge en celledør, som er lettere. Husk at det er lige så vigtigt hvilke karme der følger med, hvis det støjdæmpende er vigtigt.

indvendige døre

Dine døres udseende

At dine døre er pæne og passer til din bolig og den stil dit hjem har, er selvfølgelig også vigtigt. Igen er det muligt at få råd og vejledning, så du får netop den type døre som passer til dit hjem. Som en tommelfinger regel kan du sige at du skal vælge franske døre, fyldningsdøre eller glasdøre, hvis du bor i et parcelhus, lejlighed, en patriciervilla eller en gammel herregård.

Er din bolig mere moderne og stilren, skal du i stedet gå efter døre som er glatte. Dem kan du få med eller uden glas. Men det allervigtigste er at du vælger døre som du kan lide og passer til dig, da du skal se på dem.

Døre skal med jævne mellemrum rengøres og her er det værd at notere at døre som er kompakte eller massive, som regel kommer med en bedre finish og er nemmere at rengøre end celledøre.

Flere Nyheder