Husblog.dk giver inspiration til alle slages husejere

29 december 2020 admin

Bloggen med de mange svar

Måske har du også savnet en blog, der har kunne fortælle dig om alt det, du havde brug for – og måske alt det du ikke vidste, du havde brug for. Uanset hvad er husblog.dk i hvert fald kommet for at blive, hvilket der egentlig er en rigtig god grund til. 

For det første er indbegrebet af bloggen nemlig, at der ligesom i børnenes verden; kun fantasien sætter grænser. Derfor indeholder bloggen alt fra fifs til dit nye køkkenalrum til how-to-guides til dit nyt brændeskur. Dette åbner muligheder for nye ideer og ikke mindst nye perspektiver på dine huslige projekter.

Stedet hvor alle spørgsmål bliver besvaret (næsten)

Ja, næsten skrives i parentes, for let’s be real: Der er selvfølgelig ingen hjemmeside, der har svaret på alt. Dog er bloggen et godt eksempel på en blog, hvor alle spørgsmål er tilladt – og dermed også de dumme spørgsmål. Selvom man selvfølgelig siger, at der ikke findes nogle dumme spørgsmål, kender vi jo alle følelsen af at sidde indebrændt med et spørgsmål, som man ikke lige får sagt højt, fordi man er lidt bange for at lyde dum. 

Her er det bloggen kommer ind, for inde på den side, vil der næsten være besvaret alle dine spørgsmål i forvejen. Bloggen rummer nemlig alle apsekter indenfor gør-det-selv projekter og det er dermed muligt at opnå den information, du har brug for sindssygt hurtigt. 

Den minder lidt om de gule sider eller den gode gamle telefonbog. Det er brugbar og hurtig information, som man selv altid kan dykke længere ned i, hvis det er det, man ønsker. Uanset hvad er der massere af inspiration at hente derinde, og den giver én et godt indtryk af, hvad det er man står og skal bruge, før man starter et nyt byggeprojekt op. 

En slags leksikon, om man vil. 

Flere Nyheder