Hvornår er det på sin plads at have store døre?

10 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er jo meget smart at have brede døre, hvis man nu skal have sådan en dobbeltdør, så der er mere plads til at komme igennem.

Sådan en er meget smart at have i offentlige bygninger, hvor der er et stort rend af mennesker, og så kan man blive enige om, at man går i den ene side, når man skal ud, og den anden side, når man skal ind, så man aldrig støder ind i hinanden.

Man kan så vælge her at have nogle døre, som der kan åbne automatisk, eller hvor man bare lige skal skubbe lidt til dem, og så åbner de ret så behændigt – det er jo meget smart, hvis man har armene fyldt med sager, man skal bære fra det ene lokale til det andet.

Men det kan også bruges ved almindelige døre, hvor det måske bare er den ene dør i sig selv, der er bred nok sammen med dørkarmen.

image

Det er smart og fordelagtigt visse gange med brede døre

Nogle gange skal man dog se på, om man kan gøre det lettere for sig selv, hvor hvis man bliver ved med at ramme dørkarmen med den ting, man skal igennem med, så man ødelægger dørkarmen, så er det nok lettere, hvis man finder på en anden måde at bære den gennem døråbningen.

Hvis man har lagt sig lidt ud, så man næsten føler, man skal gå med siden ind i rummet, så er det måske også lettere at sætte sig selv på kur, end at man får sat en bredere dør i.

Men som nævnte kan der være situationer, hvor det bare bliver noget lettere at have at gøre med, hvis den døråbning sammen med døren er bred nok.

Det kan jo være en terrassedør, hvor man har glas i, så man hurtig kan få godt med lys ind. Kig efter terrassedøre med videre på Klarvinduer.no.

Flere Nyheder