Professionel maling af huse udvendigt

31 juli 2019 Anne-Mette Hansen
Professionel maling af huse udvendigt

Trænger jeres hus til at blive frisket op udvendigt? Er malerprojektet en for stor mundfuld jer? Søger I professionelle folk, der kan udføre opgaven med stor erfaring, kvalitetsmaterialer og garanti for veludført arbejde alt sammen til en god pris? Læs med i artiklen her, og få et godt bud på en pris på maling af hus udvendigt. 

Kan vi selv foretage udvendig maling af vores hus?

I kan selv gå krig med maling af jeres hus udvendigt. Men det kan være et ret stort projekt. Måske kræver det, at I lejer en lift, hvis der skal males udhæng eller vinduer højt oppe. Det kan ligeledes kræve en masse forskelligt udstyr, udover selve malingen, som f.eks. pensler og materiale til afdækning. Det kan løbe op i mange penge og et stort tidsforbrug. Derfor er et god idé at hyre professionelle folk til opgaven – men hvad koster det så egentligt? 

Hvad er prisen på maling af hus udvendigt?

Prisen på at få malet sit hus udvendigt afhænger af flere faktorer. Ingen huse er ens, og derfor er prisen altid forskellig. Det afhænger af: arealet af træ der skal males, den stand det er i og hvor tilgængeligt det er. Hvis det f.eks. er et udhæng på dit hus, der skal males, kan det være sværere at komme til, og derfor kan det kræve et højere tidsforbrug. 

Når I vælger at bruge Malerkanonen, får I altid et personligt og skræddersyet tilbud på udvendig maling af hus. Udover det lover Malerkanonen 3 års garanti på alt udført arbejde, og I behøver først betale, når arbejdet er udført og godkendt af jer. 

Vil I vide mere om Malerkanonen og de typer malingprojekter, som de udfører? På deres hjemmeside kan I få et overblik over, hvad de kan hjælpe jer med – og I kan også læse mere om andre kunders oplevelser med Malerkanonen. Klik her for at besøge Malerkanonens hjemmeside. 

Flere Nyheder