Sæbebehandling til dit afslibede gulv

12 marts 2021 Maya Hindsberg

En gulvafslibning kan være den perfekte måde at få et træt og slidt gulv til at se flot ud igen. Med tiden vil der nemlig komme slidspor på gulvet, enten fordi man går og bruger det, eller fordi man har beboer i huset, som måske er særligt slidende på det.

Det kunne f.eks. være en hund, hvis klør sætter spor i det flotte trægulv eller et barn, der har det med at tabe ting eller leger på gulvet. Der kan være mange grunde, men uanset hvad, er der en løsning på at få flotte gulve igen. Når man har fået slebet gulvet, er man dog ikke færdig. Du skal nemlig vælge din efterbehandling, hvilket vil have betydning for gulvet udseende, hvor slidstærkt det er og ikke mindst, hvor meget vedligeholdelse du vil skulle have, i forhold til at holde dit gulv pænt i mange år. 

Få smukke lyse gulve

Der er derfor mange, der godt kan lide at sæbe behandle deres trægulve. Det giver nemlig det flotte lyse udseende, som nærmest er blevet en fast del af danske hjem, da de smukke og lyse gulve går rigtig godt med den skandinaviske design tradition. Et ekstra plus er, at sæbe behandlede gulve ikke alene er lækre at se på, men også er rare at gå på.

Når du har fået behandlet dit gulv med sæbe, vil det være et flot syn. Det har nemlig en meget unik overflade, som er glat og skinnende. Sæben er også med til at få træets unikke karakteristika til at stå frem, hvilket også er en del af charmen. Du får altså et lyst gulv, hvor du stadig har fornemmelsen af, at det rent faktisk er naturligt træ, som du går og ser på. Derudover er den fede sæbe, som gulvet bliver behandlet med, med til at danne en hinde, som gør, at gulvet bliver smuds og vand afvisende. 

Flere Nyheder