Steder at have en 18650 oplader liggende

04 september 2019 Anders Lundtang Hansen
Steder at have en 18650 oplader liggende

Bare lige, så vi er enige om fælles grundlag for, hvad en 18650 oplader er, så er det ganske enkelt en bestemt type batterioplader, der kan lade forskellige former for batterier op.

Den kan ikke lade alle typer batterier op, for selvom den selvfølgelig som det første skal bruges til batterier, der skal være genopladelige, så kan den ikke håndtere alle typer af batterier.

Men den kan godt klare mange forskellige former for batterier, og så er det en mere miljøvenlig metode at bruge, når man skal være klimavenlig.

Og hvordan kan det så være?

Jo, godt nok bruger man strøm for at kunne lade disse batterier op, men det er stadig mere energibesparende og sundt for miljøet, end at man bruger en gevaldig masse engangsbatterier, som der skal bortskaffes efter brug.

Det kræver en masse energi og ressourcer at bortskaffe disse og omdanne dem for ikke at tale om, når de skal fremstilles.

Desuden sparer du jo penge på batterier, når du ikke hele tiden skal købe nye batterier, da du kan nøjes med at lade batterierne op, som du allerede har, end at du skal anskaffe sig helt nye hver gang, batteriet løber tør for strøm.

Dog, som nævnt, kan det ikke klare alle former for batterier til genopladning, sådan en 18650 oplader, så det kan dog blive nødvendigt at supplere den med andre opladere eller om nødvendigt engangsbatterier, da ikke alle komponenter bruger sådan nogle genopladelige batterier.

Om muligt skal man dog bestræbe sig på at bruge den slags.

Men hvorfor nøjes med at have en, som man måske får forlagt nogle gange, når man kan have en i hovedhuset, en i garagen, en i værkstedet og måske en i sommerhuset?

Så behøver du ikke bære rundt på den samme hele tiden, da du ved, at der altid ligger en forskellige steder i dit hjem.

 

Flere Nyheder