Tag problemerne før og efter undervisningen i Power BI kurser

06 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Tag problemerne før og efter undervisningen i Power BI kurser

Vi tror sådan set ikke, at underviserne, baglandet og videre skændes og diskuteres om emnerne, eller hvordan undervisningen skal foregår, specielt ikke hvis der er tale om 4D.dk derhjemme, der udbyder den slags kurser: https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/power-bi

Det ville nemlig se rigtig uprofessionelt ud, hvis man kom direkte op at toppes midt under undervisningen.

Dog er det klart, at man ikke kan være enig om hver eneste detalje, men den slags har man afklaret på møder og videre, hvis der er flere undervisere tilknyttet, og hvis de udbydes over forskellige steder i landet.

Så sker der ikke nogle uoverensstemmelser, som kan nedbryde firmaet internt.

Det er da klart, at man under undervisningen kan få stillet nogle spørgsmål fra kursisterne, som man måske på rede hånd ikke kan svare på, og som man tjekker på i pausen eller lover at have et svar på, næste gang mand mødes til undervisning.

Den ene underviser mener måske, det er til at svare på, hvis man er flere om undervisningen, mens den anden ikke mener, man kan give et entydigt svar.

Underviser man alene, så kan man forhøre sig hos ens kollegaer i et fællesrum i pausen, eller man kan lige ringe til en kollega i pausen, hvis svaret er vigtigt for undervisningen.

Nej, vi taler mere om, hvis der er uenigheder blandt kursisterne.

Måske er man ikke enig med de andre kursister om opfattelsen af undervisningen, nogle larmer måske, andre bruser frem, mens man som genert type ikke tør at blive hørt.

Det er klart, at hvis det obstruere undervisningens gennemgang, så skal man tage det i plenum, hvor man kan tippe problemet anonymt eller med navn på.

Men hvis man er blevet uvenner eller raget uklar med en eller flere af de andre kursist(er), så skal man tage den før eller efter undervisningen den dag, hvis man mener, det ødelægger ens oplevelse af undervisningen.

Forståeligt nok, så kan man ikke alle være gode venner som kursister til et kursus, men begge parter ønsker jo alle at få noget ud af oplevelsen.

Flere Nyheder